Audio guestbook

Maak je evenement onvergetelijk met een audio guestbook, ook bekend als een vintage telefoon!

 1. Unieke Ervaring: Gasten kunnen direct hun gedachten en wensen inspreken, waardoor een ervaring ontstaat die ze niet snel zullen vergeten.
 2. Tijdloze Nostalgie: De charme van een vintage telefoon brengt een gevoel van nostalgie naar boven bij gasten van alle leeftijden.
 3. Onvergetelijke Herinneringen: Het opnemen van stemmen zorgt voor blijvende herinneringen aan jouw speciale dag.
 4. Interactief Entertainment: Het zorgt voor interactie en laat mensen samen lachen, huilen en herinneringen ophalen.
 5. Persoonlijk Aandenken: Na het evenement ontvang je een digitaal bestand met alle opnames, zodat je keer op keer kunt genieten van de hartverwarmende berichten van je dierbaren.

  Waar wacht je nog op? Voeg een vleugje magie toe aan je volgende evenement en creëer blijvende herinneringen. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring!

Foto album

Overweeg je vaak om een foto album te maken? Maar komt het er niet van? Te weinig tijd? Geen zin? Laat ons het doen!

 1. Professionele Kwaliteit: Onze service biedt professionele kwaliteit en vakmanschap, waardoor je fotoalbum er prachtig uitziet en jarenlang meegaat.
 2. Tijdbesparing: Geen tijd om zelf een fotoalbum te maken? Laat het aan ons over! Wij nemen het werk uit handen, zodat je tijd bespaart en toch een prachtig album krijgt.
 3. Creatieve Expertise: Ons team beschikt over creatieve expertise en ervaring in het maken van unieke en mooie fotoalbums. We zorgen ervoor dat elk detail perfect is, van de lay-out tot de selectie van foto's.
 4. Maatwerk: We bieden maatwerkopties, zodat je fotoalbum perfect past bij jouw stijl en voorkeuren. Of het nu gaat om het kiezen van het juiste materiaal, de indeling of speciale details, wij zorgen ervoor dat het aan al je wensen voldoet.
 5. Gemak en Comfort: Laat ons het werk voor je doen, zodat jij kunt ontspannen en genieten van het eindresultaat. Met ons aan het roer hoef je je geen zorgen te maken over de details - wij zorgen ervoor dat je een prachtig fotoalbum ontvangt zonder gedoe.

Waar wacht je nog op? Koester de herinneringen aan je evenement door een gepersonaliseerd fotoalbum te kopen en printstrookjes van de photobooth toe te voegen. Het zal een aandenken worden dat je voor altijd zult koesteren.

Kopietjes van fotostrookjes

Overweeg na elk evenement extra kopietjes te maken van de fotostrookjes van de photobooth. Hier is waarom:

Veel, maar dan ook heel veel mogelijkheden!
Wil je ze misschien nog eens uitdelen aan jouw gasten? Misschien ben je graag creatief bezig en wil je een fotomuur/album maken? Ze gebruiken om op te sturen/af te geven bij een verjaardag, nieuwjaar..

Waar wacht je nog op? Maak kopietjes na je volgende evenement en deel de vreugde en het plezier met anderen.